Dakwerken Logghe Prinsie

Dakwerken Logghe Prinsie is ontstaan uit de overname van Logghe Martin bvba door Bert Prinsie. Martin was actief op zoek naar een overnemer voor zijn bedrijf zodat hij zich terug 100% kan focussen op wat hij het liefst doet: zelf terug actief op de werven zijn. Samen met Bert vormt hij de ideale tandem die, samen met het jonge en dynamische team, dag-in-dag-uit de klanten tevredenstellen. Een tandem die samen al meer dan 40 jaar ervaring heeft in alle dakwerken. 

Dakwerken Logghe Prinsie
Meer dan 40 jaar ervaring
Alle dakwerken
Jong & dynamisch team
Over Bert Prinsie

Over Bert Prinsie

Overnemer Bert Prinsie ging na zijn studies als ingenieur aan de slag bij een toonaangevende firma binnen de sector, waar hij al sinds zijn 15de vakantiejob deed. Hij kreeg er een gedegen opleiding in dakwerken en evolueerde in 16 jaar van projectleider tot afdelingshoofd dakwerken. Als leidinggevende van de uitvoerende ploegen volgde hij alle aspecten op die bij dakwerken komen kijken.

D8 - KLASSE 4
Dakbedekking in asfaltproducten (of gelijkaardige) en dichtingswerken
D12 - KLASSE 4
Bedekkingen die niet in metaal of asfalt zijn
D22 - KLASSE 4
Metalen dakbedekkingen en zinkwerk
D4 - KLASSE 1
Geluids- en warmte-isolatie

Over Martin Logghe

Martin Logghe startte in 1999 met een éénmanszaak in dakwerken. Oorspronkelijk werkte Martin in onderaanneming voor andere bedrijven in de regio. Na verloop van tijd trok Martin zelf klanten aan en spitste hij zich meer toe tot rechtstreekse opdrachten voor particulieren. In 2004 richtte Martin ‘Logghe Martin bvba’ op die naast de particuliere markt ook actief was voor andere bouwpromotoren en zich toespitste in de renovatiemarkt. De laatste jaren zette Martin zich ook in op isolatiewerken en startte hij een tweede vennootschap ‘Wolbouw’. In die jaren bouwde hij een ruime ervaring op in sarkingdakisolatie, een isolatietechniek voor hellende daken. De sterktes van Martin worden vandaag ten volle ingezet op de verschillende werven.

Over Martin Logghe