Hellende daken

Bij Dakwerken Logghe Prinsie kan je terecht voor al uw dakwerken aan hellende daken. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of renovatie. We plaatsen het onderdak en de dakbekleding waarbij je de keuze hebt uit pannen en leien. 

Dakbedekking

Dakbedekking in pannen

Dakpannen zijn de meest populaire keuze als het om dakbedekking gaat. Ze zijn verkrijgbaar in gebakken aarde of beton. Welk type dakpan je best kiest hangt af van je persoonlijke smaak en budget. Dakwerken Logghe Prinsie biedt je verschillende mogelijkheden aan.

Dakbedekking in leien

Toch geen fan van dakpannen? Dan kan je kiezen voor leistenen. Meer nog: bepaalde bouwstijlen komen nog beter tot zijn recht wanneer leistenen worden gebruikt. Je kan kiezen uit natuurleien en kunstleien. Beiden zijn verkrijgbaar in vierkante of rechthoekig vorm waarbij de hoeken recht of afgerond zijn. De kleur en afwerking zijn afhankelijk van het type lei.  

Dakbedekking
Dakbedekking vlakke pannen
Geef een strakke look aan je woning
Dakbedekking tegelpannen
Ga voor een authentieke look
Dakbedekking gegolfde pannen
De meest gekozen dakpannen in België
Onderdak

Onderdak

Elk hellend dak dient te worden voorzien van een goed regen- en winddicht onderdak. Het onderdak kan zowel bestaan uit een vaste, stijve plaat of een membraan. Beiden zorgen voor een wind- en waterdichte aansluiting. Stijve platen hebben het bijkomend voordeel dat ze geluidsdempend zijn.

 

Velux dakramen

Een Velux dakraam is binnen enkele uren geplaatst zonder dat u daarvoor het dak op moet. Een Velux dakraam zorgt voor meer daglicht in uw woning en daarnaast ook nog eens voor een mooi uitzicht. Door het plaatsen van een Velux raam zorgt u voor meer ventilatie, waarvoor u niet het hele raam open hoeft te zetten. Een Velux raam heeft namelijk een ventilatiestand waarbij de frisse lucht door een klein kiertje uw woning binnenkomt.

Dakwerken Logghe Prinsie is officieel plaatser van Velux dakramen. Velux biedt verschillende oplossingen voor zowel hellende als platte daken. 

Velux dakramen