Dakisolatie

Aangezien warme lucht stijgt, gaat de meeste warmte uit het huis verloren via het dak. Het spreekt dus voor zich dat dakisolatie één van de meest rendabele energiebesparende maatregelen is. Bij ons kunt u terecht voor isolatie van hellende en platte daken.

ISOLATIE HELLEND DAK

Dakisolatie aan de binnenzijde

Ben je op zoek naar de meest efficiënte en budgetvriendelijke dakisolatie voor je hellend dak? Dan behoort je dak aan de binnenzijde isoleren tot de best mogelijkheden. Voor deze techniek dienen we je dakbedekking niet te verwijderen, maar plaatsen we de isolatie tussen de kepers. Bovendien beperken we via deze techniek het ruimteverlies.

Dakisolatie aan de buitenzijde

Wil je niet alleen je dak laten isoleren, maar kies je ook voor een volledig nieuwe dakbedekking? Dan raden we je aan om je hellend dak langs de buitenzijde te isoleren. Het isolatiemateriaal plaatsen we desgewenst tussen het onderdak en de dakbedekking of op de dakbedekking. Of we werken met een sarkingdak. Door langs de buitenkant te isoleren, verlies je in de kamer helemaal geen ruimte. 

 

Isolatie Hellend Dak
Verhoog je warmtecomfort
Een geïsoleerd dak houdt de warmte binnen in de winter en de hitte buiten in de zomer.
Lager E-peil van je woning
Ontvang een positiever EPC-attest waarmee de waarde van je woning stijgt bij eventuele verkoop.
Profiteer van fiscale premies
Dakisolatie is een van de prioriteiten van de Vlaamse regering. Daardoor profiteer je van tal van isolatiepremies en fiscale voordelen.

ISOLATIE PLAT DAK

Op zoek naar een dakwerker die jouw plat dak kan isoleren? Dakwerken Logghe Prinsie komt graag bij je langs om je dakopbouw te bekijken. Zo kunnen we vooraf bepalen welke methode we zullen toepassen. Welke techniek we uiteindelijk zullen kiezen, hangt af van de reeds aanwezige constructie en vrije ruimte aan het dak. 

 

Isolatie Plat Dak