Goten & kroonlijsten

Wie zijn dak graag een extra afwerking geeft, kan kiezen voor een kroonlijst of corniche. Dakwerken Logghe Prinsie maakt jouw kroonlijsten op maat in de eigen werkplaats. We bieden je verschillende modellen en stijlen aan in de lijn van de architectuur van je gebouw. Dit met oog voor detail en afwerking.

SIERLIJSTEN EN KROONLIJSTEN

Een kroonlijst is een dakafwerking die de naadloze overgang tussen je dak en jouw gevel vormt. Heel vaak bevat deze afwerking versieringen om het geheel extra cachet te geven. Of je woning nu een modern of authentiek karakter heeft, bij elke soort woning past een geschikte kroonlijst. 

Samen me jou gaan we op zoek naar kroon of sierlijst die past bij de stijl van je woning. Want functionaliteit en esthetiek gaan bij ons hand in hand.

Nieuwbouw als renovatie

Of je nu op zoek bent naar kroon -of sierlijsten voor je nieuwbouwproject of renovatievatieproject. Bij ons zit je bij het juiste adres. Wij vervaardigen of herstellen kroonlijsten in ons eigen atelier en dit met behoud van dezelfde stijl. De materialen die we hiervoor gebruiken zijn hout en pvc.

Sierlijsten en Kroonlijsten
Cederhout
Padoek hout
afrormosia hout