Koper- en Zinkwerk

Jouw woning afwerken met het geschikte lood-, koper- en zinkwerk? Al meer dan 40 jaar plaatst en vernieuwt Dakwerken Logghe Prinsie dakgoten, afvoerbuizen, kilgoten en het lood aan schouwen en gevels van uitstekende kwaliteit met de grootste precisie en oog voor detail. Of het nu om een nieuwbouw -of renovatieproject gaat. 

Dakgoten

Daken en dakgoten zijn onlosmakend met elkaar verbonden. De dakgoot zorgt ervoor dat regenwater wordt. Wie kist voor een degelijk en perfecte afwerking van dakgoten en afvoerpijpen geniet vna een 100% vochtvrije woning. Dakwerken Logghe Prinsie plaatst:

  • Bakgoten
  • Hanggoten
  • Kilgoten
  • Afvoerbuizen

We plaatsen koperen en zinken uitvoeringen naar keuze en zorgen er tevens voor dat jouw dakdoorgangen, schootsteen of dakramen vakkundig afgewerkt worden. Ons uiterst gekwalificeerd team zorgt voor de bijhorende afvoerbuizen en plaatst deze met oog voor detail en afwerking. Ook voor renovatie of herstellingen aan je dakgoten kan je steeds op dakwerken Logghe Prinsie beroep doen.

Dakgoten
Bakgoten
Rechthoekige goot met timmerwerk. Meestal bevestigd aan de dakconstructie en beschikbaar in verschillende materialen.
Hanggoten
Goten bevestigd aan de dakstructuur zonder timmerwerk. Tegenwoordig ook populair in zink en kunststof.
Kilgoten
Geplaatst tussen twee naar binnen gerichte daken op de snijlijn. Leidt regenwater naar een lager gelegen dakgoot.
Staande Naad

STAANDE NAAD

Ben je fan van een moderne bouwstijl? Dan kan je ervoor kiezen om je dakbedekking in staande naad uit te voeren. Deze bedekking in zink of koper is zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Bovendien kunnen we met staande naad bogen of speciale vormen aan je dak bekleden. Perfect dus voor wie op zoek is naar een unieke look.